I. Доставка

Цената на доставката е 3.99лв. Тази стойност е фиксирана. Не се начисляват допълнителни такси в зависимост от теглото на пратката, нейния обем, в случаи на доставки до отдалечени райони или митнически такси. 
Доставка на пратки се осъществява само в делнични дни (понеделник - петък). Услуга "Фиксиран час на доставка" не се предлага.

Всяка пратка се изпраща с опция "Преглед". В случаите, в които след преглед получателят прецени, че не желае да приеме пратката заплаща таксата за нейното връщане към подател, чиято стойност зависи от тарифите на куриерската фирма.

II. Срок на доставка

Прогнозируемият срок за доствака е между 4 и 7 работни дни.

 

III. Условия за връщане на закупената стока

Съгласно ЗЗП, Вие имате право да върнете закупената стока в 14 - дневен срок от получаването ѝ. Юридически лица, желаещи да върнат закупена стока, могат да го направят до 2 работни дни, считано от датата на получаване. Молим Ви продуктите да бъдат разопаковани и мерени внимателно, тъй като, ако желаете да върнете продукти те трябва да бъдат със запазен търговски вид (задължително със запазена етикеция и кутии, да не са прани, гладени, със следи от употреба). Разходите по връщане на стока са за сметка на Клиента.

* Молим, да се запознаете с пълните условия за връщане на закупени стоки в раздел VIII от Общите условия на уебсайта.

Адрес за връщане - гр. Плевен, ул. "Георги Кочев" 84 - получател KoketnaОт куриерската фирма ще изискат телефон за връзка с получател - посочете 0898 678 787. Обработваме само и единствено продукти върнати до този адрес, чрез куриерска услуга. Koketna не поема ангажимент да получава върнати закупени стоки от пощенски станции или офиси на куриерски фирми. На посочения адрес не е възможно стоките да бъдат върнати лично. След като получим пратката (в срок до 5 работни дни, считано от датата на получаване) ще се свържем с Вас за потвърждение на заявеното от Вас желание или необходимост от неговото уточнение.
За повече информация ни пишете на e-mail адрес - sales@koketna.com или ни позвъните на телефон 0898 678 787.